ADJ Mister Kool II

reserveren

American DJ Mister Kool II Low Fogger

Je hebt 't vast wel eens gezien (bijvoorbeeld in films en op het toneel) zo'n laaghangende en zachtjes kruipend laag mist. Wie zelf dat effect wil creëren (en wie wil dat niet...)

De American DJ Mister Kool II low fogger oftewel laaghangede rookmachine is een must voor elk toneel, halloween of gewoon een leuke party. De rook die uit de machine komt blijft laag aan de grond hangen doordat deze is gekoeld.

Om de rook te koelen zit er in de machine een reservoir voor 2 liter ijsblokjes. Evt. kunnen de ijsblokjes, mits vroeg genoeg besteld, (wij moeten ze ook regelen) worden meegeleverd. We rekenen voor 2 liter ijsblokjes € 7,50.

Mister Kool II

We leveren een volle tank (0,8 liter) low fog rookvloeistof mee maar ook deze kunnen we ook extra leveren.
De machine heeft een opwarmtijd van ca. 6 minuten en kan bediend worden met de meegeleverde afstandsbediening die zelfs een timer functie heeft. Het systeem heeft een aftapkraan aan de achterzijde zodat het gesmolten ijs in een bak kan worden opgevangen.

Het toestel is bedoeld voor binnen gebruik al kan hij bij droog weer ook buiten worden gebruikt. Bedenk echter dat het electronica is en dat gaat niet goed samen met vocht. Er zijn twee van deze rookmachines beschikbaar voor de verhuur.

 

 

Aan de rechterzijde in de agenda kunt u zien of het artikel op de de gewenste datum beschikbaar is. Dit product kan, indien gewenst, bezorgd worden, de tarieven hiervoor vindt u hier. Wilt u de Mister Kool II rookmachine huren neem dan contact met ons op. De handleiding voor de ADJ Mister Kool II vindt u hier.

Huurprijs per dag    € 22,50
Borg   € 50,=
500 ml rookvloeistof   €   4,25
2 liter ijsblokjes   €   7,50