Aileen & Mighar

Aileen is onze geliefde dochter, geboren in 1991 haar leeftijd mag je dus lekker zelf uitrekenen. Aileen woont tegenwoordig in Arnhem-Zuid ze is getrouwd met Mighar. Inmiddels zijn ook hun eerste en tweede kind, en dus ook ons eerste twee kleinkinderen, geboren. De jongste is een meisje en ze heet Vira Viyen en is een heerlijk kind waar Oma en Opa erg veel van houden. Maar ook ons tweede kleinkind en dus het tweede kind van Aileen en Mighar is een natuurlijk een oogappeltje van Oma en Opa. Het is een jongen en hij is geboren in Juli 2022. Zijn naam is Liam Ilay. We houden van onze kinderen en kleinkinderen en dat steken we niet onder stoelen of banken. Ze hebben twee leuke katten die heel soms een beetje jaloers zijn op Vira en Liam. Aileen en Mighar bouwen steeds meer hun eigen leven op en daar zijn we trots op want ze tonen een flink stuk volwassenheid en dat is goed zo.

Ze heeft een opleiding tot hotel receptioniste gevolgd en is daar met vlag en wimpel voor geslaagd echter door haar gezondheid is ze niet in staat in haar beroep te werken.

Waar is de tijd gebleven dat ze klein waren, het leven gaat snel, te snel, maar gelukkig zien we onze kinderen regelmatig want we zouden niet zonder ze willen leven.

In 2020 zijn Aileen en Mighar getrouwd, in april van dat jaar hadden Aileen en Mighar in het huwelijk zullen treden, echter het Coronavirus gooide roet in het eten. De bruiloft werd verplaatst naar november 2020. Het was een pracht van een trouwplechtigheid, dat er geen feest gehouden kon worden is natuurlijk jammer,

Huwelijk Aileen en Mighar 52